top of page
Miljøfyrtårn

Bodil Lande har vært Miljøfyrtårn-konsulent siden 2011. Hun bistår virksomheter som ønsker hjelp og veiledning fra oppstart til Miljøfyrtårn-sertifisering samt i prosessen mot resertifisering hvert tredje år. Arbeidet bistår i arbeidet arbeidet med å etablere nødvendige rutiner og prosedyrer for at virksomheten skal oppfylle sertifiseringskriteriene, samt veiledning i forhold til forslag og tips til smarte grep for å heve virksomhetens presentasjoner på ulike fronter innenfor bærekraft. 

 

På kundelisten står blant annet:

Flam Camping

Hove West

Midbøe AS  (via Medco dinHMS)

Norgesdekk

Nova Spektrum

Oslo Spektrum Arena AS

Rogaland Teater AS

BærekraftsCoach-program for Strawberry
(tidligere Nordic Choice Hotels)

 

Fra 2013-2020 rekrutterte GreenCo 120 studenter til dette prosjektet. Vi samarbeidet med Sustainergies som koordinerte prosjektet for de svenske hotellene. 

 

Gjennom BærekraftsCoach-programmet ble studentene tilbyd verdifull erfaring som revisor, coach og konsulent i kjedens hoteller. Studentene gjennomførte en komplett internrevisjon og støttet hotellene i deres arbeid med å nå hotellkjedens ambisiøse miljømål.   

_Y1_0759 (2)_edited.jpg

"Bærekraftsarbeid er for Nordic Choice det
samme som flate pakker er for IKEA - det er ganske enkelt en del av vårt DNA. Siden 2013 har vi samarbeidet med GreenCo om å finne gode BærekraftsCoacher til hotellene, og så langt har det vært en suksess."

Erik Killie

Manager Sustainable Operations

Nordic Choice Hotels

Min erfaring som BærekraftsCoach

"Dette har vært en veldig givende deltidsjobb i studietiden. GreenCo har gitt meg muligheten til å påvirke hoteller til å bli bedre i sitt miljøarbeid. Jeg har fått prøvd meg i ulike roller gjennom tre år, og det er mange erfaringer jeg kan ta med meg ut i arbeidslivet."

Kaisa Gamman - BærekraftsCoach  2016-2018

"Som BærekraftsCoach har jeg fått brukt kompetansen fra min utdannelse på en måte som både har vært utfordrende og lærerik. Jeg har lært om bærekraft, arbeidet som konsulent og om hotellbransjen. Jobben som BærekraftsCoach har gitt meg et kunnskapsløft som jeg tror vil gi meg et fortrinn videre i karrieren."

Erlend Thingvold Østgård - BærekraftsCoach 2018

"For meg som har vært i arbeidslivet en epoke tidligere allerede, vet jeg hva praktisk erfaring har å si. Derfor synes jeg det har vært veldig lærerikt å få med seg erfaringene fra å være BærekraftsCoach. Man blir kastet rett inn i den reelle hverdagen til hotellene og kan faktisk utgjøre en forskjell i miljøarbeidet med bidragene sine."

Torgrim Skogheim - BærekraftsCoach 2017-2018

"Som BærekraftsCoach har GreenCo gitt meg mulighet til å opparbeide god og studie-relevant erfaring. Jeg har både fått utnyttet min interesse for energibruk i bygninger og fått mulighet til å arbeide mot et mer bærekraftig samfunn. GreenCo har fungert som et godt støtteapparat og gitt meg en unik mulighet til å få erfaring og kompetanse som konsulent. Denne kompetansen gleder jeg meg til å ta med meg videre i arbeidslivet!"

Maren Elise Leinum - BærekraftsCoach 2017-2018

bottom of page