top of page

Utvalgte prosjekter

BærekraftsCoach-program for Nordic Choice Hotels

De siste seks årene har GreenCo rekruttert og gitt opplæring til over hundreogtjue studenter til Nordic Choice Hotels sitt bærekraftsprogram WeCare. Vi samarbeider med Sustainergies som koordinerer et tilsvarende BærekraftsCoach-program i Sverige. 

 

Gjennom BærekraftsCoach-programmet tilbys studenter verdifull erfaring som revisor, coach og konsulent i kjedens hoteller. Studentene gjennomfører en komplett internrevisjon og støtter hotellene i deres arbeid med å nå hotellkjedens ambisiøse miljømål.   

_Y1_0759 (2)_edited.jpg

"Bærekraftsarbeid er for Nordic Choice det

samme som flate pakker er for IKEA - det er ganske enkelt en del av vårt DNA. Siden 2013 har vi samarbeidet med GreenCo om å finne gode BærekraftsCoacher til hotellene, og så langt har det vært en suksess."

Erik Killie

Manager Sustainable Operations

Nordic Choice Hotels

Min erfaring som BærekraftsCoach
KaisaGamman.jpg

"Dette har vært en veldig givende deltidsjobb i studietiden. GreenCo har gitt meg muligheten til å påvirke hoteller til å bli bedre i sitt miljøarbeid. Jeg har fått prøvd meg i ulike roller gjennom tre år, og det er mange erfaringer jeg kan ta med meg ut i arbeidslivet."

Kaisa Gamman

BærekraftsCoach

2016-2018

 

rlend_Thingvold_Østgård_-_farge.jpg
Torgrim Skogheim - farge.jpg
_2D55106.jpg

Erlend Thingvold Østgård

BærekraftsCoach

2018

 

Torgrim Skogheim

BærekraftsCoach

2017-2018

Maren Elise Leinum

BærekraftsCoach
2017-2018

"Som BærekraftsCoach har jeg fått brukt kompetansen fra min utdannelse på en måte som både har vært utfordrende og lærerik. Jeg har lært om bærekraft, arbeidet som konsulent og om hotellbransjen. Jobben som BærekraftsCoach har gitt meg et kunnskapsløft som jeg tror vil gi meg et fortrinn videre i karrieren."

"For meg som har vært i arbeidslivet en epoke tidligere allerede, vet jeg hva praktisk erfaring har å si. Derfor synes jeg det har vært veldig lærerikt å få med seg erfaringene fra å være BærekraftsCoach. Man blir kastet rett inn i den reelle hverdagen til hotellene og kan faktisk utgjøre en forskjell i miljøarbeidet med bidragene sine."

"Som BærekraftsCoach har GreenCo gitt meg mulighet til å opparbeide god og studie-relevant erfaring. Jeg har både fått utnyttet min interesse for energibruk i bygninger og fått mulighet til å arbeide mot et mer bærekraftig samfunn. GreenCo har fungert som et godt støtteapparat og gitt meg en unik mulighet til å få erfaring og kompetanse som konsulent. Denne kompetansen gleder jeg meg til å ta med meg videre i arbeidslivet!"

Miljøfyrtårn

Bodil Lande har vært Miljøfyrtårn-konsulent siden 2011. I GreenCo bistår hun virksomheter som ønsker hjelp og veiledning fra oppstart til Miljøfyrtårn-sertifisering. Lande bistår i arbeidet med å etablere nødvendige rutiner og prosedyrer for at virksomheten skal oppfylle sertifiseringskriteriene, samt veileder bedriften med forslag og tips til smarte miljøgrep som hever virksomhetens prestasjoner på indre og ytre miljø.

 

På kundelisten står blant annet Norges Varemesse AS, Visit Sognefjord og Stavanger kommune. 

bottom of page